Om Krogstrup ApS

Vores tømrer- og snedkerfirma blev grundlagt i 2017 af Morten Lynge Nielsen og navnet Krogstrup stammer fra den lille landsby, hvor Morten bor. 

Vi er et traditionelt tømrer-/snedkerfirma med fokus på solide håndværksmæssige traditioner og erfaringer.

Vi har mange års erfaring i bygge- og renoveringsbranchen, som er grundlaget for den kvalitet, vi altid stræber efter. Det er også den erfaring, som har skabt den succes vi i dag har.


Kvaliteten af vores arbejde skyldes i høj grad vores dygtige og professionelle tømrersvende, arbejdsmænd og lærlinge. Vi uddanner løbende tømrerlærlinge, samtidigt med at vi prioriterer dygtiggørelse og efteruddannelse af alle medarbejdere. Pt. består vores flok af 3 konduktører, 9 tømrersvende, 2 arbejdsmænd og 7 lærlinge.


Vi beskæftiger sig med næsten alt indenfor byggebranchen i enkelt- og hovedentreprise og arbejder fast sammen med et bredt netværk af dygtige håndværksvirksomheder, der dækker hele byggebranchen.
Krogstrup ApS er medlem af BYG Garantiordningen under Dansk Byggeri, hvilket giver faste retningslinjer og hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed, der er service- og branchemedlem i DI Byggeri. 

Krogstrup ApS vil gerne samle på tilfredse kunder

Derfor sætter vi en ære i at:
• Have sans for detaljerne ved hjælp af solidt og æstetisk håndværk
• Være kvalitetsbevidste og udføre arbejde efter en høj faglig standard
• Levere til tiden og til den aftalte pris
• Have kunden i fokus under hele samarbejdet

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste byggeprojekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på tømrer og materialer. Vi sørger for fornuftige priser samtidig med et veludført stykke arbejde.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Krogstrup ApS

Krogstrupvej 7

3630 Jægerspris

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 57 15 53

E-mail: kontakt@krogstrupaps.dk

​CVR: 38365363

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular, og modtag et uforpligtende tilbud her.