Energivejledning & Isolering​

Energivejleder i klimaskærm.

Vi er Certificeret fra teknologisk institut i Energivejledning af klimaskærm (eks. tag, ydervægge, kældre, gulve & vinduer). Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte en certificeret energivejleder som os, der ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien?

Termografering

Termografering bruges til at finde alle utæthederne i bygningen, og kan spare boligejeren for mange tusinde kroner ved en efter følgende udbedring af de problemer der findes. Med termografering af boligen kan vi påvise områder med mangelfuld isolering og områder med kuldebroer & fugtskader.(Typisk årsag til skimmelsvampeangreb). Med termografering kan vi finde de største varmesyndere uden at lave indgreb på bygningen, finde fejl og mangler ved isoleringen som eksempelvis sammensunken hulmursisolering eller kuldebroer på grund af loftsisolering der ikke er stødt ordentligt sammen etc. Før og efter billeder er glimrende dokumentation og kontrol for veludført isoleringsarbejde.

Isolering

Vi udfører isolering med Papiruld. Hulmure, lofter, skråvægge, krybekældre, og etagedæk. Vi er autoriseret CBI Isolatør, vi isolerer med granuleret papirisolering som er behandlet så det er modstandsdygtigt mod råd, svamp, brand og skadedyr. Vi udfører indblæsning af isolering i hulmuren, etageadskillelser, skunkrum & lofter m.m.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Krogstrup ApS

Krogstrupvej 7

3630 Jægerspris

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 53 57 15 53

E-mail: kontakt@krogstrupaps.dk

​CVR: 38365363

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular, og modtag et uforpligtende tilbud her.